top of page

For å melde deg inn i Søndre Aas gård kjøre- og rideklubb lager du en profil på Min Idrett. Om du/ditt barn har deltatt i annen idrett er man gjerne registrert med en profil fra før. Når du er logget inn velger du "Medlemskap" og søker medlemskap i Søndre Aas gård kjøre- og rideklubb. Betaling for medlemskapet skjer i Min Idrett når rideklubben har registrert medlemskapet.

Familiemedlemskap må opprettes av medlemsansvarlig: Registrér alle i familien med egen profil i Min Idrett og send en mail til Victoria.kopke@hotmail.com om ønsket familiemedlemskap.

Når medlemskapet er betalt, kan medlemskort hentes ut på nettsiden Min Idrett eller i Min Idrett-appen.

Et medlemskap i klubben gir deg tilgang til treninger, stevner og mulighet for å leie ridebane og ridehus ved ledige tidspunkt. Du blir en del av et inkluderende og heiende fellesskap, og du kan glede deg til 8 utgaver av medlemsbladet "Hestesport" i posten årlig.

For å holde all aktiviteter i gang forventes det at medlemmer, og foreldrene til medlemmer under 18 år, hjelper til med dugnadsinnsats på stevner i de grenene de trener. Vi arrangerer også en årlig helgedugnad.

bottom of page