top of page

Satningsgruppa

Våre ekstra aktive medlemmer

Vi får stadig flere medlemmer i rideklubben. Flere aktive medlemmer synes det er veldig gøy å starte stevner, og har lyst til å prøve seg mer ute andre steder. Derfor tenkte vi på å starte og bygge opp en satsningsgruppe. Medlemmer vil da få muligheten til å utvikle seg sammen med én hest, men det vi håper på er at det kan bygges opp et godt sosialt miljø innenfor denne gruppen. Satsningsgruppens medlemmer vil også lære seg hvor viktig det er å motivere hverandre, backe hverandre opp og få til et team som kan samarbeide og utvikle seg sammen. 

Hva er en satsningsgruppe?

En satsningsgruppe er en gruppe med medlemmer, som utvikler deres rideferdigheter sammen. Medlemmer deltar på ulike treninger ved rideklubben, og flere ganger i året drar vi på mindre og større stevner sammen.

En gruppe bestående av rundt 10 ekvipasjer. Utgangspunktet ligger i kjøring og dressur, men vi ønsker å legge mer vekt på feltritt og sprang etter hvert, hvis medlemmene har interesse for det.

Hvem kan være med?

Aktive medlemmer ved rideklubben som gjør en innsats på stevner ved Søndre Aas gård. Medlemmer som ønsker å utvikle seg og delta på stevner, og som har tid til å sette av arbeid for å få ting til å gå rundt.

Ta kontakt for mer informasjon!

bottom of page